Scannen

Documenten Scannen

 

Om besparingen te realiseren door het optimaliseren van document gestuurde bedrijfsprocessen, wordt het omzetten van papieren documenten naar digitale documenten steeds belangrijker. Met de juiste scanoplossing worden uw papieren documenten eenvoudig en nauwkeurig gedigitaliseerd. Na digitalisatie kunt u het document volledig digitaal afhandelen en daar liggen de besparingen op u te wachten. Uw bedrijfskritische informatie in een digitaal archief beschikbaar stellen, doet u bij voorkeur met een deskundige en ervaren kennispartner. Bij Fox Techno Service bent u aan het juiste adres.

 

Documenten scannen, de voordelen

 

  • Eenvoudig (ver)delen van documenten
  • Sneller opvragen van documenten
  • Documenten raken niet meer zoek
  • Ruimte besparend
  • Makkelijker te beheren
  • Er worden minder kopieën gemaakt; goed voor het milieu en de kosten

 

ScanSnap-N1800-Network-ScannerZowel Netwerk of USB

 

“Scan to” is een concept waarbij documentstromen en -processen geautomatiseerd worden zodat documenten eenvoudig in het gebruikte documentinformatiesysteem opgeslagen kunnen worden. Daar waar mogelijk zoeken wij samen met de fabrikanten van scanners de meest optimale koppeling en integratie zodat deze daarna standaard door alle medewerkers kan worden gebruikt in hun eigen omgeving.

 

Maak kennis met de voor u geschikte netwerkscanner die documenten snel digitaliseert en de opslag en verspreiding van het papierwerk van alle kantoormedewerkers vereenvoudigt, zowel direct in de bedrijfsprocessen, over het locale netwerk als via de cloud.

 

Met een groot scala aan leveranciers staan wij u bij in het maken van de juiste keuze voor uw organisatie.

 

 

error: Content is protected !!