Connectivity

  • Connectivity voor het MKB
  • Razendsnelle glasvezelverbindingen
  • Uitgebreide routerkennis in huis
  • Koppeling van meerdere vestigingen

Je kunt bij Fox Techno Service terecht voor ADSL-, VDSL-, Kabel- en Glasvezelverbindingen.
Heeft Fox Techno Service dan ook mannetjes die in de grond graven om deze verbindingen aan te sluiten? Nee, die hebben wij niet. Wij kunnen verbindingen leveren over de netwerken van KPN, Tele2, Eurofiber en laten het graafwerk aan deze partijen over.

Provider-onafhankelijk

Omdat Fox Techno Service zich niet verbonden heeft als exclusieve reseller van één bepaalde netwerkprovider, kunnen wij voor elke unieke situatie en voor elke afzonderlijke locatie het product van de beste provider inzetten. Wij nemen je de zorgen uit handen van het uitzoeken van de beste oplossing in een wirwar van aanbieders.

Glasvezeloplossingen

Tegenwoordig is glasvezel op steeds meer locaties tegen aantrekkelijke tarieven verkrijgbaar. Fox Techno Service levert glasvezel internetverbindingen met snelheden tot 200mbit. Met glasvezel is je organisatie direct goed voorbereid op tal van diensten die daarover geleverd kunnen worden. Denk aan remote backupdiensten, camerabeveiliging en cloudcomputing.

wifi-schotel

Meerdere vestigingen koppelen

Het biedt voor organisaties met meerdere vestigingen grote voordelen dat Fox Techno Service als netwerkbeheerder ook de verbindingen tussen de locaties kan leveren. Dit voorkomt de tussenkomst van een derde leverancier wat in geval van storingen tot aanzienlijk kortere oplossingstermijnen leidt. Bovendien is het dan mogelijk de vestigingen onder te brengen in een gemeenschappelijk IPVPN met één gemeenschappelijke virtuele firewall. Wel zo handig, en wel zo veilig!

Pin over IP

Voor de detailhandel, en dan met name voor winkelketens, is het prettig te weten dat Fox Techno Service de vestigingen veilig aan elkaar kan koppelen, en de internetlijnen die daarvoor gebruikt worden ook gereed kan maken voor PIN-transacties. Zo kunnen alle PIN-apparaten veilig alle transacties afhandelen zonder dat er een extra verbinding voor nodig is.

error: Content is protected !!