Inbraakbeveiliging

Onze specialisatie

Elektronische inbraakdetectie, alarmsystemen, overvalsignalering, meldkamerdiensten (P.A.C.), bewakingsdienst (N.D.), inbraakwerend hang- en sluitwerk, elektronische en mechanische toegangscontrole, camerasystemen (C.C.T.V), mistmachines en brandmeldinstallaties.

Service en onderhoud

Beveiliging is onderdeel geworden van uw bedrijfsvoering en privéleven, hierdoor laat u eigendommen en bedrijfsprocessen beschermd achter. Deze bescherming moet optimaal blijven functioneren, hiervoor hebben wij ons serviceteam die u 7 dagen rond de klok bijstaat. Een team van zeer gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers regelen alles van installatie tot en met de dienstverlening. Ons serviceteam is de afgelopen 20 jaar de fundering van ons bedrijf en zij blijven dan ook uw contactpersoon bij alles wat over beveiliging gaat. Onze service stopt niet bij de levering maar wij blijven betrokken bij uw beveiligingszorg.

Onze levering

Wij leveren een uitgebreid pakket aan elektronische en bouwkundige beveiligingsmaatregelen. Deze vinden toepassing in de professionele bescherming tegen criminaliteit en calamiteiten, ten behoeve van bedrijven, gemeenten, overheidsinstellingen en woonhuizen. Wij hebben de oplossingen voor uw beveiligingsvraagstuk. Een risicoanalyse die uitgewerkt wordt in een overzichtelijk beveiligingsplan geeft u een duidelijk inzicht van de investeringen die nodig zijn.

Kwaliteit

Onze producten worden geleverd door Nederlandse distributeurs, hierdoor zijn de lijnen kort en producten voorzien van de noodzakelijke Nederlandse keuring- en handleidingen. De garantie van juiste kwaliteit is hierdoor gewaarborgd.

error: Content is protected !!