ISDN van KPN Stopt – Stap nu over naar VoIP !

ISDN van KPN Stopt – Stap nu over naar VoIP !

Wist jij al dat vaste telefonie via ISDN gaat stoppen? Per 1 september 2019 komt er in Nederland definitief een einde aan deze techniek. Geen reden voor paniek, maar wel reden om actie te ondernemen. Wij laten je zien wat het beste alternatief is voor ISDN, namelijk bellen via internet oftewel Hosted Telefonie. Hier lees je meer over het gemak, de voordelen en de flexibiliteit van Hosted Telefonie.

Telefonie zoals we het kennen

Het is alweer ruim 30 jaar geleden dat we in Nederland dolblij waren met de komst van ISDN. Het was de opvolger van analoge telefonie. Hierdoor werd het mogelijk om tegelijkertijd meerdere telefoongesprekken te voeren. Inmiddels is de techniek verouderd en heeft KPN, de eigenaar van het ISDN-netwerk, aangekondigd in heel Nederland met ISDN te stoppen. Gelukkig is er tegenwoordig een uitstekend alternatief, namelijk Hosted Telefonie van Fox Techno Service.

Met de tijd mee

Het snelle internet vandaag de dag heeft ervoor gezorgd dat onze communicatie steeds digitaler en voordeliger wordt. De beperkte mogelijkheden van de ISDN-lijn passen dan ook niet langer bij onze moderne manier van communiceren. We zien de laatste jaren het aantal ISDN-gebruikers dan ook teruglopen. Dat is waarom er op 1 september 2019 definitief een einde komt aan deze techniek. Als je nog gebruikmaakt van ISDN voor zakelijke telefonie, dan is het nu tijd om te kijken naar de alternatieven.

Klaar voor de toekomst

Stap je over naar Hosted Telefonie, dan blijf je net als met ISDN profiteren van het gemak van een vast toestel. Het grootste verschil is dat de vaste telefonie straks via internet verloopt en de telefooncentrale zich in de cloud bevindt. Zo hoef je niet meer na te denken over het onderhoud, het beheer en de beveiliging van je telefooncentrale. Deze staat immers niet meer bij je op locatie. Daarnaast profiteer je met Hosted Telefonie van VoIP en Mobiel van veel meer mogelijkheden en ben je als ondernemer een stuk voordeliger uit.

 

Voordelen

Groeit de onderneming? Of heb je juist behoefte aan minder aansluitingen? Met Hosted Telefonie van Fox Techno Service pas je heel gemakkelijk het aantal gebruikers aan. Zo betaal je dus nooit teveel. Ook wordt een telefoontje doorverbinden of een belgroep starten nog eenvoudiger. Je regelt alles via een overzichtelijke app op je pc, laptop, tablet of smartphone. Als ondernemer zit je voortaan zelf aan de knoppen.

 

Onderneem nu actie

Hoewel 2019 nog ver weg lijkt, is het noodzakelijk om nu al te kijken naar de alternatieven voor ISDN. Geen enkele onderneming wil het risico lopen straks zonder vaste telefonie te zitten. Overstappen van ISDN naar Hosted Telefonie van VoIP en Mobiel is gemakkelijk, maar het kost wel even tijd. Wil je weten welke stappen je moet ondernemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Fox Techno Service biedt ondernemers slimme telecomoplossingen waarmee je tijd en geld bespaart. Dat doen we met betrouwbare en vooral betaalbare oplossingen. We zijn totaalleverancier voor al je communicatiebehoeften, met het gemak van 1 aanspreekpunt en 1 factuur. Wij maken gebruik van het kwaliteitsnetwerk van KPN en Ziggo. Hiermee is je organisatie klaar voor de toekomst.

  

Wanneer stap jij over van ISDN op Hosted Telefonie van Fox Techno Service?     Klik hier voor een vrijblijvende offerte

 

Telefoonlijnen

tarieven

Alle contracten worden aangegaan voor een periode van een jaar, bij breken van deze contracten worden eventuele resterende maandgelden aan u doorberekend. Alle prijzen in euro’s exclusief btw.

error: Content is protected !!