home

Onze missie

De missie van Fox Techno Service is het leveren van topkwaliteit diensten en producten voor kantooromgevingen voor redelijke prijzen. Als automatiseringsbedrijf streven wij naar een zo optimaal mogelijke service tegenover onze klanten in een informele sfeer.

 

Onze diensten

 Fox Techno Service staat bekend om onze klantvriendelijke aanpak waarbij informeel persoonlijk contact en snelle respons de boventoon voeren. Geen keuze menu’s, storingstickets of andere vertragende factoren maar direct persoonlijk contact. Onze systeembeheerders kennen door jarenlange praktijkervaring de struikelpunten in uw branche en hebben korte communicatielijnen bij vrijwel iedere softwareleverancier. Wij bieden u oplossingen op gebied van netwerken, PC’s en handhelds, telefonie, beveiliging, software, bekabeling, verbindingen, afdrukken en scannen, backup en bieden voor ieder bedrijf een onderhoudsplan op maat. In onze showroom/werkplaats kunt u zowel bedrijfsmatig en als particulier terecht voor advies, reparaties en aanschaf van uw computer-, netwerk- en randapparatuur.

Kortom: Bent u op zoek naar een ICT-partner die 24/7 bereikbaar is en u alle oplossingen onder één dak bied? Bel dan eens voor een vrijblijvende kennismaking.Fox Techno Service

 

 

Onze Geschiedenis

1992: Oprichting van Fox Techno Service in Spierdijk.
1997: Verhuizing naar een nieuw en groter pand in De Goorn.
2007: Bedrijfsovername door Johan Roselaar en Michael Visser.
2017: al 25 jaar úw partner in de ICT

 

error: Content is protected !!