AVG… Heeft u de documentatie al klaar ?

Wat is de AVG?

Er wordt inmiddels door veel organisaties uitleg gegeven over de aanstaande AVG. Onze ervaring is dat dit niet altijd in begrijpelijke taal geschreven is.
Wanneer u weet wat de AVG inhoudt, komt wellicht de vraag of het ook voor uw organisatie geldt. Aan de hand van 5 eenvoudige vragen helpen we om dat te bepalen.
Mocht u nog vragen hebben na het lezen van de factsheet, laat het ons dan weten door een e-mail te sturen naar info@foxtechnoservice.nl

Wat moet ik doen om AVG-proof te zijn?

Om aan de regels van de AVG te voldoen en dit aan uw klanten te kunnen laten zien, moet u waarschijnlijk nog een aantal dingen doen. We hebben een overzicht gemaakt van alle zaken die geregeld moeten zijn. Daarmee kunt u voor uzelf nagaan wat er nog moet gebeuren om te voldoen aan de nieuwe regelgeving. Mocht u bepaalde onderwerpen niet begrijpen of hulp nodig hebben, bel of mail ons dan gerust. We helpen u graag op weg.
Welke stappen moet ik zetten voor een AVG-certificaat?

Samen de AVG in orde maken

U kunt het AVG-traject zelf oppakken, maar mogelijk dat u het liever samen met een partij wilt doen die daarin gespecialiseerd is. We kunnen u geheel vrijblijvend informeren over hoe wij u daarbij kunnen helpen en welke investering daarbij komt kijken.
We hebben dan enige informatie nodig. Aan de hand daarvan zorgen we dat u binnen één werkdag van ons een voorstel krijgt. Specifiek voor uw organisatie en situatie.
Via enkele vragen weet u hoe we samen uw organisatie AVG-proof kunnen maken.

error: Content is protected !!