Antivirus

Antivirus, Antispyware en Antispam

McAfee is het grootste bedrijf ter wereld dat speciaal is gericht op beveiligingstechnologie. Een bedrijf dat onophoudelijk de moeilijkste beveiligingsuitdagingen tackelt op oplossingen te bieden die consumenten en bedrijven in staat stellen bekende en opkomende bedreigingen te bestrijden.

McAfee Total Protection Servicelogo-mcafee

Bewaking en beheer op afstand, zonder extra uitgaven aan een infrastructuur op kantoor

Als u McAfeeTotal Protection Service gebruikt voor het beveiligen van uw systemen en uw e-mail, meldt u zich aan bij de McAfee SecurityCenter-onlinebeheerconsole voor volledige zichtbaarheid, met eenvoudig leesbare beveiligingsrapporten. Het onderhoud is in handen van McAfee. U hoeft daarom niet te investeren in een extra infrastructuur op kantoor. De McAfee SecurityCenter verzorgt bedrijfsbreed de beveiligingsinformatie met betrekking tot zaken als de dekking, een statusoverzicht, opgeschoonde virussen, geblokkeerde spyware, websites en de toepassingen die zijn geweigerd en de spam die in quarantaine is geplaatst. Deze zichtbaarheid bewijst dat de service uw bedrijf voortdurend beschermt tegen nieuwe dreigingen.

Of u nu flexibele of rigide beveiligingsinstellingen nodig hebt voor het hoofdkantoor of voor externe gebruikers, het McAfee SecurityCenter kan eenvoudig beveiligingsinstellingen configureren voor meerdere locaties of gebruikersgroepen. Voer scans uit om zwakke plekken op te sporen of plan een scan in voor alle systemen op een voor uw bedrijf geschikt moment. Het is niet nodig naar kantoor te gaan of ingewikkelde beheersoftware aan te schaffen. Met McAfee SecurityCenter gaat u gewoon online. Vervolgens hebt u tot alles toegang en kunt u uw rapportwidgets aanpassen, nieuwe installaties implementeren, de beveiligingsstatus van alle gebruikers bekijken, beleid instellen, rapporten afdrukken of e-mailen en nog veel meer.

Bedrijven moeten de beveiliging up-to-date houden en tegelijkertijd besparen op uitvaltijd, kosten en onderhoud. McAfee biedt u een intelligente, eenvoudige en zekere beveiliging in de vorm van de altijd actieve totaaloplossing McAfee Total Protection Service. Blijf niet langer jongleren met allerlei zelfstandige producten en verwijder de servers uit uw kantoor. U kunt nu de infrastructuur van uw beveiligingsbeheer overlaten aan McAfee.
Ook voor de thuisgebruikers hebben wij diverse oplossingen zoals Norton Antivirus en McAfee Virusscan
Voor advies en informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen